Over lidewij.me

 

3d0d42bIk ben Lidewij Nicolai. Al van jongs af aan ben ik veel creatief bezig geweest. Enige jaren geleden kregen steeds meer vrienden en kennissen kinderen, en vond ik het al snel heel lastig om een leuk kraamcadeau te bedenken. Een goede reden om zelf aan de slag te gaan!

Vanaf dat moment maakte ik voor ieder pasgeboren kindje een naamslinger of vlaggenlijn. En al snel kreeg ik bestellingen binnen.

In 2011 begon ik als zelfstandig ondernemer, en naast mijn werkzaamheden daarvoor, begon ik lidewij.me verder uit te werken.

In juli 2012 werd onze zoon Chris geboren, en kwam ik in aanraking met het ergonomisch dragen.

P1060232

Wij droegen, en dragen Chris veel. Eerst met de draagdoek, maar toen hij wat ouder en zwaarder werd, wilde ik toch iets makkelijks met gespen kunnen gebruiken. Ik maakte mijn eerste drager zelf, en vanaf dat moment ging ik aan de slag om mijn eigen ontwerp te ontwikkelen. Dat heeft geresulteerd in twee ontwerpen, die ik in meerdere maten kan maken.

In december 2012 schreef ik lidewij.me als webwinkel in bij de Kamer van Koophandel Rotterdam.

Ik besloot er, vanwege het vele maatwerk, geen reguliere webwinkel van te maken. Ieder product is anders, en ieder product is uniek.

En dat maakt het ook zulk leuk werk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>